Галерија

 

Емисија посветена на Еко живот во Телевизија Тиквешија

2014-10-17 11.28.12

 

Успешно промовирање на градскиот плоштад во Кавадарци

 

Еколошка акција во Неготино

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *