Анкета

Почитувани пријатели,

би сакале да одвоите учествувате во нашата анкета за еколошките проблеми во нашата општина. Доколку Вашето мислење не е во понудените одговори, можете да ни пишете во коментар или порака

ОТВОРИ АНКЕТА

Ви благодариме