Повик за вонредно собрание

Почитувани членови на Еко-Живот на 21.07.2021 година се свикува вонредно собрание со цел носење одлуки:
1. Аплицирање на повикот на ГЕФ ПМГ со краен рок 13.09.2021 ;
2. Аплицирње за членство во НМС (Национален Младински Сојуз) со краен рок до 12.09.2021;
3. Одлука за учество на Цивика Саем на НВО во Градски парк Скопје.
Присуството е задолжително за сите членови.