Повик за учесници за Joyful Leadership-Загреб, Хрватска

Дали си спремен да го надоградиш твоето знаење и вештини во една од најдобро номинирани обуки за лидерство во Европа??? Ако одговорот е ДА, аплицирај веднаш.

Отворен е повик за 3 наши учесници, возрасна граница над 18+ кој ке учествуват на обука во период од 04-12.11.2022 во Загреб, сите трошоци за обуката се покриени од страна на организацијата.

Заинтересираните млади може да се пријават најдоцна до 25 август на емаилот ekozivot@yahoo.com, со порака на ФБ страната или директно во канцеларијата на НВО Еко-Живот во склопот на НВО Инфо Центарот (поранешен Младински).