Повик за учесници на младинска размена во Полска

НВО Еко-Живот Кавадарци ги поканува сите млади на возраст од 15-18 години да се пријават на младинска размена во Поронин (Полска)во периодот 6-13 август 2022.

14 млади луѓе придружувани од двајца лидери ќе патуваат на младинскиот камп сместен во Willa Austryjok на планинскиот венец Татри.

Повеќе информации во прикачениот документ Infopack Stories ECM.

Заинтересираните млади може да се пријават на емаилот ekozivot@yahoo.com, со порака на ФБ страната или директно во канцеларијата на НВО Еко-Живот во склопот на НВО Инфо Центарот (поранешен Младински).