ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА МЛАДИНСКА РАЗМЕНА ВО ПОЛСКА

 Се повикуват сите заинтересирани учесници кој сакат да учествуват на младинска размена од проектот „Humanity above all” во Биали Дунајец, Полска од Erasmus+ програмата на ЕУ за Европски образовани програми и мобилност, кој ке се одржува во период од 03-11.03.2023.

Доколку сте на возраст од 15-17 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не пропуштајте ја оваа можност.

За ова размена потребни ни се 9 наши претставници ,сместувањето и храната се целосно покриени од страна на организаторите како и патните трошоци.

Заинтересираните млади може да се пријават на емаилот ekozivot@yahoo.com, со порака на ФБ страната или директно во канцеларијата на НВО Еко-Живот во склопот на НВО Инфо Центарот (поранешен Младински).