Повик за учество на младинска размена во Турција

НВО Еко-Живот Кавадарци ги поканува сите млади на возраст од 18-30 години да се пријават на младинска размена од проектот ,,Empowering Young People in Risk Trough Power of Theater” од Erasmus+ програмата на ЕУ за Европски образовани програми и мобилност, кој ке се одржува во период од 01.11-09.11 во Кочаели, Турција.

Отворен е повик за 6 учесници-претставници од Еко-Живот од 18-30години , и плус 1 лидер од 18 до без ограничувачка возраст, сите трошоци за размената се покриени од страна на организацијата.

Заинтересираните млади може да се пријават на емаилот ekozivot@yahoo.com и kate@eko-zivot.org.mk или со порака на ФБ страната или директно во канцеларијата на НВО Еко-Живот во склопот на НВО Инфо Центарот (поранешен Младински).