Повик за учество на обука во Австрија

Се повикуват сите заинтересирани учесници кој сакат да учествуват на обука на тема ,,Еducation for Inclusion” во Австрија, Клафер во перодот од 09.-17.09.2022.

Доколку сте на возраст над 18 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не пропуштајте ја оваа можност. За ова обука потрени ни се 3 наши претставници ,сместувањето и храната се целосно покриени од страна на организаторите како и патните трошоци.

Заинтересираните млади може да се пријават на емаилот ekozivot@yahoo.com, со порака на ФБ страната или директно во канцеларијата на НВО Еко-Живот во склопот на НВО Инфо Центарот (поранешен Младински).