Monthly Archives: October 2014

Крајниот рок на натпреварот во собирање селективен отпад е продолжен до петок 24.10.2014.

Поради големата заинтересираност за натпреварот организиран од страна на Еколошкото друштво Еко Живот натпреварот за собирање одтпад продолжува до петок 24.10.2014 со што заклучно до петок поднесените документи за соберен отпад ве молиме доставете по електронски пат на нашата е-маил адреса

Крајниот рок на натпреварот во собирање пластичен отпад е продолжен до петок 24.10.2014.