Monthly Archives: November 2014

Време е за награди !

Ги известуваме сите училишта од општина Кавадарци и општина Неготино дека на ден 07.11.2014 год. (петок) ќе се одржи доделување на дел од предвидените награди за учество во регионалниот натрепвар за собирање на селективен отпад реализиран од регионалниот еко центар “Еко живот”. Учесниците ќе бидат подетално известени за точниот термин за доделувањето.