Кавадарчани донираа прехранбени производи во Банка за храна

Волонтерите на Еко-Живот и Банка за храна Кавадарци и вечерва (среда, 28 јуни 2022 г.) ги потсетија кавадарчани дека со еден мал хуман гест можат да усреќат многу луѓе. Тие делеа флаери на поставен штанд пред КАМ маркет и воедно собираа донации во храна и други производи кои им се потребни на најранливите семејства. Повеќе информации за акцијата на линковите:

Објава на МИА

Објава на КТВ

Објава на Facebook