Нов повик за учесници на младинска размена во Полска

НВО Еко-Живот Кавадарци ги поканува сите млади на возраст од 18-30 години да се пријават на младинска размена во Поронин (Полска) младинскиот камп сместен во Willa Austryjok на планинскиот венец Татри, во периодот од 17-24. Август 2022.

За оваа размена потребни ни се 7 наши претставници од 18-30години , и плус 1 лидер од 18 до без ограничувачка возраст, сите трошоци за размената се покриени од страна на организацијата.

Заинтересираните млади може да се пријават на емаилот ekozivot@yahoo.com, со порака на ФБ страната или директно во канцеларијата на НВО Еко-Живот во склопот на НВО Инфо Центарот (поранешен Младински).