Повик за учесници во мобилност во Латвија

Еко-Живот Кавадарци објавува повик за учесници во младинска мобилност во Латвија.

Младинската мобилност ќе се одржи од 21-26 март 2024 година во Рига, Латвија и е дел од Еразмус+ проектот “There is no other world”.

Потребни се 4 учесници на возраст 18-25 години.

Повеќе информации во прикачениот Инфопак.