Одржана Дисеминација од тренинг за проектот од програмата на Еразмус +” Business Plan(et)” кој се одржа 11-18 маj 2023 .

Нашите претставници ги пренесоа своите искуства и впечатоци од истиот проект кој се реализираше во Поронин Полска.

Проектот беше во организација на нашата партнерска организација Хелиос од Полска.