Renewable Energy Sources for Safe Future

Renewable Energy Sources for Safe Future e Еразмус+ KA2 проект за возрасни спроведуван од координаторот STEFANI n.o. (Словачка) и партнерите НВО Еко-Живот Кавадарци, Innovative Green Steps Association (Турција), Karadeniz Egitim ve Genclik Dernegi (Турција), Општина Чаир и UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCURESTI (Романија).

Следете ја Facebook страната на проектот:

https://www.facebook.com/renewenergysource

и YouTube каналот:

https://www.youtube.com/@renewableenergysourcesforsafef

Повеќе информации за целите, активностите и влијанието на проектот ќе најдете на линкот:

https://erasmus-plus.ec.europa.eu/projects/search/details/2021-1-SK01-KA220-ADU-000026274