Галерија

Заштита на биодиверзитетот во Општина Кавадарци, слики од трап-камери на проектот Акција за пошумување
Акција за пошумување
Акција за пошумување

Емисија посветена на Еко живот во Телевизија Тиквешија

2014-10-17 11.28.12

 

Успешно промовирање на градскиот плоштад во Кавадарци

 

Еколошка акција во Неготино

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *