Петиции

НЕ За тешка индустрија во Кавадарци

  НЕ За тешка индустрија во Кавадарци Во Кавадарци, по инициатива на здружението за заштита и унапредување на животната средина Еко- Живот, на 29.10 годинава започна масовна петиција против тешката индустрија во Кавадарци.  Граѓаните беа во  можност да го дадат своето мислење и поддршка на штандовите кои беа поставени во централното