Контактирајте нè

Каде се наоѓаме

НВО Инфо Центар Кавадарци

Контакт телефон

Мобилен: 071 471 125

Пишете нѝ

ekozivot@yahoo.com

Следете нè на Facebook

Посетете нѐ