Дисеминација на Еразмус+ проектот “Into Politics”

Одржано споделување на знаења од младинската размена за проектот од програмата на Еразмус “INTO POLITICS” кој се одржа 10-20 Септември 2023 .

Нашите претставници ги пренесоа своите искуства и впечатоци од истиот проект кој се реализираше во Sunny Beach Bulgaria.

Проектот беше во организација на нашата партнерска организација New Society.

Голема благодарност до нивната организација и до претседателката Gergana Yakimova за докажаната доверба и соработка, и благодарност до нашиот тим лидер Борис Б.