Меморандум за соработка со Донирај компјутер

На наше двострано задоволство и со надеж за поуспешно работење на нашите организации денес потпишавме меморандум со пријателите од Донирај Компјутер, со цел зачувување на животната средина, подобрување на животните услови на фамилиите од социјален ризик и заедничка борба за подобра животна средина.