Second Chance е-Публикација со идеи за еколошки работилници

Во склопот на Еразмус+ проектот „Втора шанса / Second Chance“ креиравме е-Публикација со интересни идеи за еколошки работилници кои опфаќаат домашна еко-козметика, реупотреба на текстил и многу други креативни идеи.

Публикацијата е достапна на англиски, македонски, полски и словачки јазик.

Преземете ја бесплатно директно од нашиот веб сајт или преку ФБ и веб страната на проектот: