Take a Step! It is Not Too “Lake”

Проектот Take a Step! It is Not Too “Lake” е Еразмус + КА1 проект спроведуван од турската младинска група The Butterfly Effect како проектен кооординатор и партнерите НВО Еко-Живот Кавадарци, Octop’us (Франција), Viaje a la Sostenibilidad (Шпанија), Estonian Nautical School (Естонија) и Stowarzyszenie Młodych Artystów Eco-Power (Полска) во периодот 01-11-2021 до 31-12-2022.

Повеќе информации за целите, активностите и влијанието на проектот ќе најдете на линкот:

https://erasmus-plus.ec.europa.eu/projects/search/details/2021-1-TR01-KA152-YOU-000011043