«GREENING» Skills of Young people

«GREENING» Skills of the Young people е Еразмус+ КА1 проект за младинска мобилност спроведуван од координаторот Youth for Equality (Словачка) заедно со партнерите Еко-Живот Кавадарци, Innovation Education Lab (Романија), Youth Development and Enterprise Association (Турција), Unique projects (Литванија), Klaster Innowacji Społecznych (Полска) и 2Europia (Шпанија).

Младинската мобилност ќе се спроведе во периодот 13-18 април 2023 година во Трнава, Словачка со 3 учесници по партнер.

Facebook група за проектот:

https://www.facebook.com/groups/543571447797120